Dobro došli u Galeniku

Stvaranje dodatne vrednosti za korisnike, stručnu javnost, zaposlene i akcionare postavljanjem najviših standarda industrije i primjenom višedecenijskog iskustva u pružanju inovativnih rješenja u farmaceutskom poslovanju je naša misija.

Naša misija je da svojim kvalitetom ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Farmaceutska kompanija Galenika je osnovana 1945. godine. Danas je Galenika deo NC Group (www.gruponc.net.br), jedne od najvećih farmaceutskih kompanija iz Latinske Amerike. Galenika je proizvođač generičkih lijekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Strategija novog vlasnika jeste razvoj Galenike kao moderne i fleksibilne kompanije, fokusirane na istraživanja i razvoj, koja konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda za unapređenje zdravlja i kvaliteta života, na zadovoljstvo korisnika.

  • 78 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lijekovima koji najčešće život znače.
  • Skoro čitav vek poslujemo sa uspjehom, a na zadovoljstvo naših potrošača.
  • Međunarodna kompanija i regionalni lider u obezbjeđivanju farmaceutskih proizvoda dizajniranih za poboljšanje kvaliteta života.

78 godina smo u službi zdravlja

Galenika je deo NC Group, jedne od najvećih i najprestižnijih farmaceutskih kompanija na tržištu Latinske Amerike, poznate i priznate u celom svetu. Kao dio NC Group, Galenika nastavlja da prati trendove razvoja novih tehnologija.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Primenom najnovijih znanja iz farmaceutske tehnologije, razvijamo i proizvodimo kvalitetne lekove koji su bazirani na poznatim farmaceutskim supstancama.

KVALITET

Efektivan sistem menadžmenta kvalitetom u skladu je sa najboljom praksom i u kompaniji Galenika se realizuje kroz implementaciju smernica GMP i ISO standarda.

BRIGA O ZAPOSLENIMA

Galenika posebnu pažnju pridaje stvaranju i razvoju kulture zdravog radnog okruženja, uključujući u ovaj proces sve zaposlene i razvijajući odgovornost, integritet, hrabrost i strast za postizanjem rezultata svakog zaposlenog.