Beviplex tbl

BEVIPLEX B® филм-обложени таблети

Состав на производот: ниацин, пантотенска киселина, витамин Б1, витамин Б2, витамин Б6, витамин Б12 Пакување:…

BEVIPLEX B® гранули, 30 ќесички

Состав на производот: ниацин, пантотенска киселина, витамин Б1, витамин Б2, витамин Б6 Пакување: гранули,…

Bronhera® Direct

Прашок за орална употреба наменет за зајакнување на имунолошкиот систем. Содржи овошје од млад кромид, лист од бршлен,…

FLONIVIN® FORTE

Состав на производот: инулин, хидроксипропил метилцелулоза (згуснувач), титаниум диоксид и жолт железен оксид…

FLONIVIN® Kids Immuno

Состав на производот: Малтодекстрин, инулин, Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus,…

FLONIVIN® PLUS

Состав на производот: Saccharomyces boulardii и Bifidobacterium bifidum, Цинк Пакување: 10 капсули Основни…

OLIGOGAL® Cr капсули

Состав на производот: хром Пакување: 30 капсули Главна цел: го регулира нивото на шеќер и холестерол во…

Oligovit Se

OLIGOVIT® Se капсули

Состав на производот: селен, витамин Ц, витамин А, витамин Е Пакување: 30 капсули Главна цел: зајакнување…

OLIGOGAL® Zn + VITAMIN C капсули

Состав на производот: цинк, витамин Ц Пакување: 30 капсули Основна намена: Цинкот игра важна улога како…

Oligovit Mg

OLIGOVIT® Mg direct

Состав на производот: Магнезиум, витамин Б1, витамин Б6, витамин К2, витамин Д3, фолна киселина Пакување: 14 кеси…

OLIGOGAL® Fe direct

Состав на производот: Железо, витамин Ц, витамин Б12, фолна киселина Пакување на производот: 14 кесички со прашок…

OLIGOVIT® Kids Zn+D3, таблети за џвакање

Состав на производот: Цинк, витамин Ц, витамин Д3. Пакување: 60 таблети за џвакање Главна цел: Придонесува…

Oligovit tbl

OLIGOVIT® филм-обложени таблети

Состав на производот: Витамин А, витамин Д, витамин Е, витамин Б1, витамин Б2, витамин Б6, витамин Ц, витамин…

Oligovit TRUDNICE

OLIGOVIT ® за трудници и доилки

Состав на производот: витамин А, витамин Д3, витамин Е, витамин Б1, витамин Б2, ниацин, витамин Б6, пантотеник…

Oligovit KIDS

OLIGOVIT® kids

Состав на производот: Витамин А, витамин Д3, витамин Е, витамин Б1, витамин Б2, витамин Б6, витамин Ц, ниацин,…

VitUp® D3 2000 IJ

Состав на производот: Рафинирано сончогледово масло, говедски желатин, глицерол, холекалциферол, прочистен…

VitUp® D3 1000 IJ

Состав на производот: Рафинирано сончогледово масло, говедски желатин, глицерол, холекалциферол, прочистен…

Vitup® B12 1000

Состав на производот: Витамин Б12 Пакување на производот: 30 сублингвални таблети Главна цел: Придонеси…

Vitup® D3 baby

Состав на производот: Витамин Д3 Пакување на производот: 30 twist-off капсули Главна цел: Помага за нормална…

Vitup® D3 + K1 baby

Состав на производот: Витамин Д3, К1 Пакување на производот: 30 twist-off капсули Главна цел: Придонеси…

Vitup® D3+ DHA omega baby

Состав на производот: Витамин Д3, докосахексаеноична киселина (DHA) Пакување на производот: 30 капсули со превртување…

Vitup® C 500

Состав на производот: Витамин Ц Пакување на производот: 20 таблети Главна намена: Во случај на ослабен имунитет,…

PANTENOL so vit. C ориблети

Состав на производот: пантотенска киселина и витамин Ц Пакување: 20 ориблети Главна намена: за болки во грлото…

Lactoderm® kapsule

Состав на производот: Микрокристална целулоза, хидроксипропилметилцелулоза, титаниум диоксид, цинк глуконат,…

Vitup Tocopherol

TOCOPHEROL филм – обложени таблети

Состав на производот: витамин Е Пакување: 30 филмски таблети Основна намена: заштита на организмот од предвремено…

Vitup Sant-E-Gal

SANT-E-GAL® таблети за џвакање

Состав на производот: витамин Е Пакување: 30 таблети за џвакање Главна цел: зајакнување на имунитетот и забавување на…