Meѓународна компанија и регионален лидер во обезбедување на фармацевтски производи дизајнирани за подобрување на квалитетот на животот.

Создавање на дополнителни вредности за корисниците, стручната јавност, вработените и акционерите со поставување на највисоки стандарди во индустријата и примена на повеќедецениско искуство во обезбедувањето на иновативни решенија во фармацевтското работење.

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

 • Го кажувам тоа што го мислам, го правам тоа што го зборувам.
 • Се однесувам во согласност со правилата и кога никој не гледа и ги заштитувам интересите и репутацијата на компанијата.
 • Искрен сум, правичен и ги почитувам различноста и мислењата на другите.
 • Свесен сум за својата улога и за задачите и одговорен сум за постигнување на очекуваните резултати во зададените и договорените рокови.
 • Oдговорен сум за своите постапки и за тоа што го работам (или не го работам) и ги одржувам ветувањата.
 • Давам повратни информации и отворен сум за примање и барање на повратни информации од други.
 • Искрен сум, транспарентен и посветен, тоа што го работам да биде во најдобар интерес на компанијата.
 • Ги прифаќам последиците од своите одлуки и грешки и учам на нив.
 • Oтворен сум за конструктивна дискусија со факти и предлози и подготвен сум јасно да го изразам своето мислење.
 • Подготвен сум да донесам и прифатам непопуларни но неопходни одлуки поради одржлив раст на компанијата.
 • Подготвен сум да ги преиспитам општо-прифатените рутини и да истражувам нови начини поради постигнување на континуирано подобрување во сето она што го работиме.
 • Имам храброст да ги охрабрам и да им помогнам на другите да веруваат, да се обидат и да прават, зборуваат повеќе и да се занимаваат со промените.
 • Возможно e! Ги прифаќам предизвиците во корист на својот личен развој и за да придонесам за успехот на компанијата.
 • Достапен сум за интеракција, помош и размена на знаења со колегите.
 • Ги инспирирам другите давајќи го својот пример.
 • Им оддавам почит на моите колеги за нивните достигнувања и заедно ги славиме успесите.
 • Подготвен сум да ги вклучам другите колеги во проектите и задачите кои ги интересираат и да им помогнам да научат нови работи.
 • Постојано давам сè од себе, се фокусирам на решенија, секојдневно доаѓам на работа инспириран да извршам влијание, да донесам иновации и да придонесам кон постојаното напредување.