Vizija naše kompanije koju dosledno pratimo duže od pola veka jeste vrlo jednostavna, mi postojimo kako bi doprineli unapređenju zdravlja i kvaliteta života ljudi.

Svoju misiju Galenika uspešno ostvaruje uz punu odgovornost prema korisnicima, zaposlenima, kao i prema široj društvenoj zajednici. Galenika standarda u industriji i inspiracija najboljima.

Na svom dugom putu Galenika je postavljala standard u industriji I bila inspiracija najboljima. Više od pola veka težimo da budemo lider u industriji na svim reprezentativnim tržištima, razvijajući najbolja rešenja, pružajući punu podršku našim partnerima, kreirajući zadovoljstvo i inspirišući druge.

Kroz strategiju kojoj su u fokusu elementarne vrednosti, RAZNOLIKOST, mi podržavamo zdravu raspravu, pokazujući ODVAŽNOST i hrabrost da izađemo iz zone komfora, negujući TIMSKI DUH sačinjen od predanih pojedinaca koji rade sihronizovano radi postizanja zajedničkih ciljeva vodeći se našom krilaticom: „Mi smo budućnost – Mi kreiramo standarde u industriji“