Pantenol 60 godina - HVALA

Galenika kućnim-online koncertom Marije Šerifović obeležila 60. rođendan Pantenola

U subotu, 2. maja 2020. godine, Galenika je obeležila jedan veoma značajan jubilej, a to je 60-i rođendan brenda Pantenol. Uspeli smo da u vanrednim okolnostima organizujemo inovativnu i uspešnu proslavu, kroz kućni-online koncert poznate pop pevačice i jedne od zasigurno najvećih zvezda u celom regionu – Marije Šerifović. I bili smo prvi – kako po gledanosti, tako i po samom kreativnom konceptu proslave, a naš Pantenol, sa svojom tradicijom i uspehom, to zaslužuje.

60. rođendan Pantenola - HVALA.

Koncert je ispratilo preko pola miliona ljudi iz Srbije i celog regiona, putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Proslavi se priključio i Novak Đoković, naš proslavljeni teniski šampion, prateći koncert i kroz kratko LIVE uključenje. Verujemo da smo uspeli da muzikom i novim Pantenol bojama svima ulepšamo prethodni vikend.

Želimo da se zahvalimo Mariji Šerifović i svima onima koji su svojim učešćem doprineli da proslava bude uspešna!

Snimak koncerta je dostupan na Facebook mreži na sledećem linku https://www.facebook.com/officialmarija/videos/553807152186001/.

Proslava ovako važnog jubileja govori u prilog tome da tradicija kompanije Galenika a.d. Beograd i kvalitet proizvoda Pantenol, idu ruku pod ruku sa modernom vizijom za budućnost.

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Leave a reply