Galenika srebrni sponzor trećeg Internacionalnog kongresa estetske i antiejdžing medicine u Beogradu

Beograd, 10.6.2022. – Galenika sa ponosom obaveštava da je podržala treći Internacionalni kongres u oblasti estetske medicine pod imenom “Science of aesthetic”, koji je organizovan od strane Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije (SESIAM). Kao najznačajniji skup ove vrste u regionu, kongres je okupio više od 500 učesnika i više od 30 domaćih i inostranih predavača, dok je moderator kongresa bio eminenti prof. dr Sebastian Cotofana. 

Utiske sa Kongresa možete videti ovde. Galenika je učesnicima kongresa omogućila da se kroz zabavu i edukaciju upoznaju sa karakteristikama najnovijeg Pantenol proizvoda – Pantenol penom, kao i da se uvere u delotvornost ostalih dobro poznatih Pantenol i Chymoral proizvoda.

Galenika je organizovala i edukativnu panel diskusiju na temu “Affordable Skincare After Treatment”, na kome su učestvovali dr Kristina Davidović, dr Marija Tubić i dr Gorana Bijelić.

Drago nam je da je naša kompanija podržala održavanje ovakvog skupa u Srbiji, i pomogne da beogradski kongres estetske i antiejdžing medicine okupi i edukuje najeminentnije doktore i udruženja iz ove oblasti u regionu.

Leave a reply