Galenikin video: Ujedinjeni u borbi za ono što je svima najvrednije

Beograd, 11. maj 2020.U vreme globalne pandemije, Galenika je intenzivnije nego ikada, posvećena svom najvažnijem zadatku – očuvanju zdravlja ljudi. “Naša pomoć za sve naše ljude” je poruka koja je istaknuta u prvi plan Galenikinog videa, a koji simbolično predstavlja udružene napore naših zaposlenih, pokazujući sa koliko posvećenosti i ozbiljnosti pristupamo misiji brige o onome što je svima najvrednije – jer mi smo čuvari zdravlja već 75 godina. Sadržaj videa možete videti klikom na ovaj LINK.

Tokom pandemije COVID 19, ključni cilj kompanije Galenika bilo je obezbeđivanje kontinuiteta u proizvodnji i snabdevanju lekova u potrebnim količinama, za sve korisnike proizvoda i medicinske ustanove.

A kada je lek Hidroksihlorokin postao nada čitavog sveta, ujedinjenim naporima Galenike i sestrinske kompanije EMS iz Brazila koja je solidarno obezbedila transfer tehnologije za proizvodnju ovog leka, uspeli smo da građanima Srbije obezbedimo dodatnu sigurnost.

Pored solidarnosti, ovo je ujedno i značajan primer strateškog partnerstva Galenike i EMS-a u kojem tehnološki transfer ima važnu ulogu, kako sada tako i u budućnosti.

Leave a reply