OTVOREN KONKURS ZA PRAKSU U OKVIRU PROJEKTA ZDRAVO DVADESETE

Prilika za mlade da kreiraju sadržaj koji i sami žele da čitaju 

Beograd, 26. april 2022 – Platforma „Zdravo dvadesete“ raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora sadržaja sajta dvadesete.rs. Drugu godinu zaredom društveno – odgovorna platforma kompanije Galenika, pruža priliku studentima da usavršavaju svoje komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje svoju kreativnu stranu prilikom uređivanja portala dvadesete.rs

U periodu od šest meseci, četiri izabrana kandidata biće angažovana na osmišljavanju, planiranju i uređivanju sadržaja sajta, ali i vođenju društvenih mreža „Zdravo dvadesete“. Timskim radom doprinosiće razvoju inovativnog i korisnog sadržaja za mlade, a pored mogućnosti da pokažu stečena znanja i istraživačke sposobnosti, dobiće i šansu da njihov glas čuje zajednica koja okuplja 12.000 mladih iz Srbije i regiona. 

Za vreme trajanja prakse kandidati će imati i priliku da pohađaju edukacije iz oblasti komunikacijskih i digitalnih veština, koje je kompanija Galenika, kao nosilac projekta „Zdravo dvadesete” u saradnji sa svojim partnerima obezbedila odabranim kandidatima. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu. Raspisivanjem konkursa platforma „Zdravo dvadesete“ nastoji da uključi kreativne, talentovane i ambiciozne dvadesetogodišnjake u kreiranje sadržaja namenjenog upravo njima i njihovim vršnjacima. 

„Nakon velikog interesovanja na prošlogodišnjem konkursu, druga sezona prakse na projektu „Zdravo dvadesete“ bila je neminovna. Izuzetno nam je drago što i ove godine pružamo šansu mladima da uz mentorsku podršku učestvuju u kreiranju kreativnog sadržaja koji za cilj ima promenu životnog stila i usvajanja zdravih navika među dvadesetogodišnjacima. Kroz platformu „Zdravo dvadesete“ kompanija Galenika za cilj ima da mladim ljudima pruži kredibilne i proverene informacije, a da istovremeno kroz praksu da šansu mladima da razvijaju svoje kreativne veštine i usvajaju nova znanja“,  izjavila je Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika. 

Konkurs za četiri praktikanta – content kreatora sajta i društvenih mreža otvoren je do 08. maja u ponoć, a selekcija i razgovori sa kandidatima koji uđu u uži krug biće realizovani u periodu od 16. do 27. maja. Odabrani kandidati biće obavešteni 30. maja, dok je početak stručne šestomesečne prakse planiran za 04. jul.

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU. Iskustva sa prošlogodišnje prakse, takođe možete pogledati ovde

***

Od oktobra 2020. godine projekat „Zdravo dvadesete“, koji se realizuje pod pokroviteljstvom kompanije Galenika, podržava mlade u Srbiji pružajući im proverene i kredibilne informacije u vidu preporuka i saveta, a sve u cilju prevencije i očuvanja njihovog zdravlja, kao i uspostavljanju zdravih životnih navika. Za više informacija o projektu „Zdravo dvadesete“, ali i savetima i preporukama kako uspostaviti zdrave životne navike posetite dvadesete.rs, kao i Instagram i Facebook stranicu. 

Leave a reply