UEPS DODELIO PRESTIŽNO PRIZNANJE ZA FLONIVIN PLUS KAMPANJU

Beograd, 31. decembar 2021. – Drugu godinu zaredom Galenika dobija prestižnu nagradu od Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS). Ove godine, nagrađena je kampanja ,,Flonivin – da lakše svarite sve’’, koja specifičnim humorom predstavlja pravo osveženje u TV reklamama.

U okviru prestižnog takmičenja za kreativne tržišne komunikacije pod nazivom ,,Dan UEPS-a’’, sa ponosom obaveštavamo javnost da je kampanja za naš probiotik Flonivin Plus, pod nazivom ,,Flonivin – da lakše svarite sve’’ osvojila bronzano priznanje u kategoriji ,,Zdravlje i lepota’’. Sam koncept reklame je osmišljen uz podršku naše partnerske kretivne agencije BBDO Ovation.

Sa ciljem da se istaknemo u odnosu na konkurenciju, u ovoj reklami smo se odlučili za parodiju. Poigrali smo se sa načinom na koji se prave reklame za ovu grupu proizvoda – lepi, srećni ljudi koji se zabavljaju jedni s drugima. Kao u snu, nema stvarnih problema, već samo izmišljenih. Svi problemi se tretiraju sa takvom lakoćom, što je gotovo paradoks.

Dodatno, u reklami za Flonivin Plus pre svega dominira humor i satiričan osvrt na društvene teme. Priznanje UEPS-a je potvrda našeg verovanja da je satirični humor osveženje u TV reklamama, što je profesionalna i opšta javnost prepoznala na pravi način.

Probiotik Flonivin plus je jedinstvena kombinacija probiotskih kultura sa dodatkom cinka. Namenjen je smanjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, odličan je kod putničke dijareje, ali i kod opstipacije i nadutosti usled konzumiranja teške zimske hrane.

I kao što slogan reklame kaže ,,Flonivin – da lakše svarite sve!’’

Leave a reply