,,Zdravo dvadesete’’ treću godinu zaredom osvajač ,,Disrupt’’ nagrade 

Beograd, 3. april 2023. godineTreću godinu zaredom, Galenikina onlajn platforma ,,Zdravo dvadesete’’ (www.dvadesete.rs) namenjena edukaciji mladih u Srbiji o zdravim navikama je osvojila nagradu u okviru prestižnog takmičenja DISRUPT AWARDS, ovog puta u kategoriji Zdravstvo i farmaceutska industrija u okviru podkategorije Inovacije. Projekat je nominovan pod sloganom ,,Zdravo dvadesete – rolerkoster zvani dvadesete’’, a nagradu je na svečanoj ceremoniji dodele održanoj 1. aprila 2023. godine, ispred Galenike preuzela Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse.

Pored osvojene nagrade, projekat ,,Zdravo dvadesete’’ ušao je u finalni izbor i u okviru kategorije DISRUPT INFLUENCE, dok su i dodatna dva projekta koje je Galenika nominovala – donatorska akcija namenjena borbi protiv raka dojke ,,Sve boje Pantenola za Roze oktobar’’ kao i kampanja ,,Refluxan – ništa nije problem’’ ušli u finalni izbor radova u kategoriji Zdravstvo i farmaceutska industrija u okviru podkategorije Komunikacija. 

Nagradni konkurs DISRUPT AWARDS organizuje marketing agencija ,,Adam Studio’’ i dospele radove ocenjuje žiri sastavljen od profesionalaca iz kompanija, organizacija i agencija, koji su svoju stručnost opravdali dugogodišnjim radom na značajnim projektima iz različitih oblasti. Ovom nagradom se ističu i promovišu projekti koji podstiču napredak društva i na bilo koji način predstavljaju novinu u određenom delu poslovanja.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim partnerskim agencijama ,,Chapter4’’, ,,Evoke’’ i ,,Ovation’’ na doprinosu za ovaj uspeh.

Leave a reply